Αθλητικά

Η Κυπαρισσία τρέχει το Σάββατο 26 Μαΐου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το μεγάλο δρομικό ραντεβού της Κυπαρισσίας. Στη Νοτιοδυτική πλευρά της Πελοποννήσου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Κυπαρισσιακού Κόλπου, με μακραίωνη ιστορία, απέραντες αμμώδεις παραλίες και πλεονεκτική θέση για πεζοπορικές και δρομικές εξορμήσεις σε μοναδικής ομορφιάς τοπία, θα γίνει το Σάββατο 26 Μαΐου απο τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας ο 23ος «Γύρος της Πόλεως», με δωρεάν – ελεύθερη συμμετοχή, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 10.000 μ τα 4.000 μ και τα 1000 μ θα πρέπει να έχουν σταλεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 24 Μαΐου στην φόρμα επικοινωνίας https://goo.gl/forms/rGlKK0dsGOa84SEY2.
(Για να καταχωρηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν αναλυτικά τα στοιχεία του αθλητή : ΟΝΟΜΑ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ )

Περιορισμένες δηλώσεις συμμετοχής θα μπορέσουν να γίνουν και την ημέρα του αγώνα στη Γραμματεία. Για νέες εγγραφές η γραμματεία θα κλείνει 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα από την γραμματεία στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Μόνο για την παραλαβή των αριθμών και για την εξυπηρέτηση των αθλητών η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 16:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

Οι αγώνες των 10χλμ ,των 4 χλμ αλλά και των 1000 μ. θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά και για την εξασφάλιση της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων κατά-μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ηλεκτρονικά σημεία ελέγχου (readers).

Για την παραλαβή των αγωνιστικών αριθμών θα πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι συμμετέχοντες να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξεταστεί από γιατρό και ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονιών τους.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ

Για το Δυναμικό Βάδισμα δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή αριθμού 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Ο αγώνας δυναμικού βαδίσματος μήκους 5000 μ. γίνεται με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της άσκησης, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή αθλητικών ικανοτήτων, να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να χαρούν τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρχει αξιολόγηση , κατηγορίες και κατάταξη. Σε αυτόν τον αγώνα όλοι θα είναι νικητές!

Θα δοθεί ταυτόχρονη εκκίνηση με τον αγώνα δρόμου των 10.000 μ. και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδρομή μόνο που βαδίζοντας θα τερματίσει ο αγώνας αφού συμπληρωθεί ένας κύκλος 5.000 μ. ως την πλατεία.

Όλοι όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό. Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονιών τους .
Στους αγώνες θα υπάρχει γιατρός.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
Σάββατο 26 Μαΐου 2018
Ώρα 17:40 100 μ. για παιδιά Νηπιαγωγείου.
Ώρα 17:45 1000 μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων.
(3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών)
Ώρα 18:15 4000 μ. για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου Ενήλικες & Βετεράνους.
Ώρα 19:00 10.000 μ. για αθλητές από 18 ετών και πάνω (οι κατηγορίες ανδρών και γυναικών θα διαμορφωθούν ανάλογα με τη συμμετοχή).
Ώρα 19:00 5.000 μ. Δυναμικό Βάδισμα για αθλητές όλων των ηλικιών.
● Όλοι οι τερματίσαντες στους αγώνες δρόμου και βαδίσματος θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Επιπλέον θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι-ες κάθε κατηγορίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Λεπτομέρειες σχετικά με τους αγώνες, φωτογραφίες, χάρτης και περιγραφή της διαδρομής και άλλες πληροφορίες στη σελίδα www.facebook.com/kyparissiasports καθώς στο τηλέφωνο επικοινωνίας : 2761360700 & E-Mail : kyparissiasports@yahoo.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button