Ελλάδα

Η κόρη που έζησε δεν γνωρίζει για το θάνατο της μητέρας και της αδερφής της

Τραγική φιγούρα στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι είναι η αδερφή της Μαρίας καθώς νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και ακόμα δεν έχει μάθει πως η Μαρία και η μητέρα της Δέσποινα δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ έχει δίπλα της μία ομάδα ειδικών ψυχολόγων αλλά και τους συγγενείς της που έφτασαν χθες από την Τήλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 15χρονη έχει ήδη υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 49χρονος Νίκος, πατέρας της αδικοχαμένης Μαρίας, μετά το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αγία Πελαγία στο Ηράκλειο.

Η κατάσταση της υγείας του 49χρονου από την πρώτη στιγμή κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος πατέρας φέρει σοβαρότατα τραύματα στην περιοχή της κοιλιάς και τον αυχένα με τους γιατρούς να προσπαθούν να τα αντιμετωπίσουν.

«Η κατάστασή του είναι κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα. Ωστόσο ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά», ανέφερε μιλώντας στο cretapost.gr, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γ. Τασσόπουλος.

Ο 49χρονος νοσηλεύεται, διασωληνομένος, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button