Πολιτική

Η Μαρία Βεργινάδη νέα συντονίστρια της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ

Τα νέα της καθήκοντα στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε η Μαρία Βεργινάδη από προχθές. Υπενθυμίζεται ότι η κα Βεργινάδη αντικαθιστά τον Τάσο Πολυχρονόπουλο στο πλαίσιο σχετικής απόφασης μετά το αποτέλεσμα των εσωκομματικών διαδικασιών του 2017.
Για την όλη διαδικασία δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της Νομαρχιακής Επιτροπής. Από την άλλη πλευρά, θεωρούμε ότι ήταν μια ευκαιρία για το όργανο του κόμματος να προχωρήσει σε έναν απολογισμό δράσης, με στόχο να εντοπιστούν τα προβλήματα και να αναζητηθούν λύσεις με συγκεκριμένες προτάσεις που θα βελτιώσουν την λειτουργία της.
Κι αυτό, γιατί είναι παραδεκτό, πλέον, από τους περισσότερους ότι το κόμμα πρέπει να έχει στραμμένο, συνεχώς το βλέμμα προς την κοινωνία και το κοινωνικό σώμα.
Ανάλογα, θα έπρεπε να γίνει και μια συζήτηση τόσο για τα γενικότερα τοπικά ζητήματα όσο και για τα θετικά της διαδικασίας του αναπτυξιακού συνεδρίου στην Τρίπολη.
Κοινή πεποίθηση είναι ότι οι προκλήσεις που έρχονται είναι μεγάλες για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και συνολικά για την Αριστερά. Ο σχεδιασμός για τη «νέα εποχή που έρχεται» πρέπει να αξιοποιεί την εμπειρία των τελευταίων τριών χρόνων, ώστε να υπάρξει μια διαφορετική πορεία από αυτή που κινήθηκε μέχρι σήμερα η Νομαρχιακή Επιτροπή.
Α.Π.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button