ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Η ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας βράβευσαν τον πρώην Δήμαρχο Γαργαλιάνων Κυριαζή Κατρίτση

Τιμήθηκε ο νεαρότερος Δήμαρχος στην Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας, που πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο CINELUX στα Φιλιατρά, ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Γαργαλιάνων Κυριαζής Κατρίτσης.

Η ΟΝΝΕΔ και ΝΔ Τριφυλίας τίμησαν το νεαρότερο, έως σήμερα, Δήμαρχο της Ελλάδας, καθώς ο κ. Κατρίτσης εξελέγη δήμαρχος σε ηλικία μόλις 23 ετών και διετέλεσε επί 12 συνεχή έτη Δήμαρχος Γαργαλιάνων, από την 1η Ιανουάριου 1983 έως 31 Δεκέμβριου 1995.

Η βράβευση έγινε από τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ κ. Μάκη Βορίδη.

Από την πλευρά του ο κ. Κατρίτσης, στον σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε πως το βραβείο αυτό δεν απευθύνετε μόνον σε αυτόν, αλλά και στους δεκάδες συνεργάτες που κατά καιρούς είχε, τους δημοτικούς συμβούλους που συνέβαλαν στο έργο του αλλά και τους κάλους δημοτικούς υπαλλήλους που είχε, καθώς αυτοί κάλυψαν τα όποια κενά μπορεί να υπήρχαν λόγω του νερού της ηλικίας του. Ο κ. Κατρίτσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον λαό των Γαργαλιάνων,  όπου όπως ανέφερε, τον στηρίζει διαχρονικά, είτε στον δημόσιο βίο είτε στον εμπορικό βίο, δηλώνοντας ταυτόχρονα την διά βίου ευγνωμοσύνη του.

Ο πρώην Δήμαρχος Γαργαλιάνων σημείωσε πως ήταν ιδιαίτερη τιμή που έλαβε το βραβείο από τον κ. Βορίδη, πρώην υπουργό και διαπρεπή κοινοβουλευτικού άνδρα. Στη συνέχεια έκανε μια σύντομη αναφορά σε έργα τα οποία έγιναν επί δημαρχοντίας του, σημειώνοντας πως υπήρχαν και κακές στιγμές, σφάλματα και παραλείψεις.

Κλείνοντας, είπε πως το βραβείο το μοιράζεται με τους συνεργάτες του, αλλά το προφέρει στην σύζυγό του, η όποια είναι διπλά του επί 30 έτη, αρωγός σε μια κοινή προσπάθεια τόσο στον δημόσιο όσο και στον οικογενειακό βίο.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του κ. Κατρίτση:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button