Αθλητικά

Η Ρόμα θέλει να «σβήσει» τη ρήτρα του Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στη Ρόμα και στο πλαίσιο αυτό θα μιλήσει με τον Μόντσι για τη ρήτρα που συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιό του, προκειμένου να γίνει πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να τον αποκτήσει.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει γίνει πολλάκις στόχος της Τσέλσι, ενώ, αποφάσισε να παραμείνει στους «τζιαλορόσι» ακόμα κι όταν βρέθηκε μια ανάσα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

«Εδώ ένας ποδοσφαιριστής έχει τα πάντα. Είναι τιμή μου που πέτυχα εκείνο το γκολ με τη Μπαρτσελόνα σε ένα απίστευτο βράδυ για τον σύλλογο. Είμαι μια χαρά στη Ρώμη», είχε δηλώσει ο Μανωλάς και αυτό δείχνει πολλά.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, θέλει είτε να «σβήσει» τη ρήτρα των 36 εκατ. ευρώ για να μπορεί να διαπραγματευθεί η Ρόμα όπως θέλει και να κάνει δύσκολη τη ζωή οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου συλλόγου, ή να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα η τιμή του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button