Αθλητικά

Θέλει σέντερ φορ του… Μαρινάκη ο Δώνης – Είναι δυνατόν να βγάλει τα κόκκινα και να πάει στον ΠΑΟ;

Ο Γιώργος Δώνης θα συζητήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο το μπάτζετ που θα υπάρξει για την απόκτηση επιθετικού. Κι όταν λέμε επιθετικού, εννοούμε κάποιου έμπειρου και όχι των περιπτώσεων όπως ο Καμπετσής, ο Σιφναίος και ο Ρεγκάκος.

Ο Δώνης έχει πει τα χαρακτηριστικά που θέλει στον Νταμπίζα, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση. Ένα ψηλό κορμί, καλό και χαμηλά και στον αέρα, που θα μπορεί να τελειώσει τις φάσεις με τη μία και θα δίνει πολλές βοήθειες στο γήπεδο και δεν θα προσφέρει μόνο το γκολ.Έναν φορ σαν τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος απ’ ότι μαθαίνουμε ψάχνεται να βρει ομάδα, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος στη Νότιγχαμ. Έχει προταθεί σε πολλούς συλλόγους του εξωτερικού, κανένας όμως εξ αυτών δεν έχει προχωρήσει σε πρόταση. Με αποτέλεσμα πλέον να μπαίνει στο… παιχνίδι και η Ελλάδα.

Στην πιάτσα κυκλοφορεί πως ο Βέλλιος δεν θα έλεγε όχι σε μια προοπτική επιστροφής, είναι άγνωστο όμως που θα μπορούσε να πάει. Διότι στους τρεις από τους τέσσερις μεγάλους δεν υπάρχει σαν σκέψη, ενώ στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν χρήματα για το κασέ του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button