Κόσμος

Ινδία: Ανδρας «επέστρεψε» από τους νεκρούς την ώρα της κηδείας του

Ένας 34χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην επαρχία Καρνατάκα της ανατολικής Ινδίας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευαν όλοι.

Την Πέμπτη (12/7) η νεκρώσιμος ακολουθία είχε ξεκινήσει και το φέρετρο είχε μεταφερθεί δίπλα στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο της περιοχής. Ο Eshwar Pavade ήταν νεκρός σύμφωνα με τη γνωμάτευση των γιατρών όμως λίγο πριν όλα τελειώσουν συνέβη ένα… “θαύμα. Ο 34χρονος άνδρας άνοιξε αμυδρά τα μάτια του και το στήθος του άρχισε να κινείται. Οι μισοί παριστάμενοι έκαναν δεήσεις στον Θεό και άλλοι μισοί κοιτούσαν αποσβολωμένοι, προσπαθώντας να πιστέψουν όσα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια τους.

Μετά το αρχικό σοκ, οι συγγενείς και φίλοι έπεσαν πάνω του, τον έβγαλαν από το φέρετρο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι συγγενείς άρχισαν να κατηγορούν τον γιατρό του ιδιωτικού νοσοκομείου, ο οποίος είχε εξετάσει τον Eshwar και τον είχε κυρήξει νεκρό.

Όπως ανέφεραν τα τοπικά Μέσα, ο 34χρονος ζούσε σχεδόν δύο χρόνια στο χωριό Station Ghanagagapur. Τις τελευταίες ημέρες αισθάνθηκε άρρωστος και πήγε στο νοσοκομείο. Έπεσε σε κώμα, ο γιατρός τον εξέτασε και αποφάνθηκε ότι… πέθανε! Ακολούθησαν οι… τυπικές διαδικασίες με τον θρήνο, την κηδεία και λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας του τελευταίου ταξιδιού, έγινε η μεγάλη επιστροφή από τους νεκρούς.

Πλέον νοσηλεύεται και οι οικείοι του αναφέρουν πως η κατάστασή του βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά. Και φυσικά όλοι όσοι ήταν παρόντες στην κηδεία θα έχουν μια τρομερή ιστορία να λένε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button