Αθλητικά

«Καλή χρονιά» με νίκη για τον Τέλο Άγρα 5-1 τον Μιλτιάδη [εικόνες]

Παρθενικό γκολ για τον νεαρό Αλεξανδρόπουλο!

Δύο γκολ ο Μάριο Μπαρσελό και από ένα οι Τζανετέας και Ανδρώνης.

Η ομάδα του Άγρα μπήκε δυνατά από την αρχή δείχνοντας ότι έχει το επάνω χέρι στην αναμέτρηση, μάλιστα στο 21’ ο Μπαρσελό έβαλε την ομάδα του Τέλου Άγρα μπροστά στο σκορ με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του Άγρα με κοντινό πλασέ. Η ομάδα του Μιλτιάδη μείωσε σε 2-1 στο 39’ με αυτογκόλ της ομάδας του Άγρα, μετά την λάθος συνεννόηση των Ντουγέρογλου και Γεωργιόπουλου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ, ωστόσο στο 80’ το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Τζανετέα «κλείδωσε» τη νίκη των γηπεδούχων κάνοντας το 3-1.

Στο 87’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Λυκούργος Ανδρώνης (Ν.) πήρε την κεφαλιά και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ στην εκπνοή του αγώνα ο μικρός Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος από κοντά σημείωσε το παρθενικό του γκολ με την ανδρική ομάδα του Τέλου Άγρα, γράφοντας το τελικό 5-1.

Επανεμφάνιση Βαντιμ Κολεζνιτσένκο μετά από ένα χρόνο, καθώς ο παίκτης βρισκόταν στο εξωτερικό.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σκόρδος (με βοηθούς τους, Καυκά και Τσοπανάκη), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Γεωργιόπουλο, Μπαρσελό και Μπούμπα. Στο 55’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι.

Οι συνθέσεις:

Τέλος Άγρας (Αντώνης Μαυρέας): Ντουγέρογλου, Πότσης, Ερέκη, Ανδρώνης Λ.(Ν.), Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Διακουμής, Ανδρώνης Λ.(Χ.), Μπαρσελό (70’ Κολεζνιτσένκο), Γεωργιόπουλος (85’ Αναστασόπουλος), Μπούμπα (70’ Αλεξανδρόπουλος).

Μιλτιάδης (Τάκης Κάππος): Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αυριλιώνης, Λακριντής, Κουτίβας, Κάππος (65’ Βάγγαλης), Γαλάνης, Καραμπότσος, Παυλόγιαννης, Ταγκαλάκης (80’ Κανελλόπουλος), Διαμαντόπουλος.

Δείτε εικόνες:

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button