Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Καλαμάτα: Κάθειρξη 8 ετών σε Ρομά για κλοπές σε καταστήματα

Σε κάθειρξη 8 ετών και με τη έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη δικάσθηκε ερήμην προχθες από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας ένας Ρομά για διακεκριμένες κλοπές.
Σύμφωνα με μάρτυρες που κατέθεσαν είχε διαπράξει τουλάχιστον έξι κλοπές και απόπειρες. Σε καφετέρια στην οδό Αθηνών που μόλις είχε ξεκινήσει να λειτουργεί, έσπασε το ρολό και το τζάμι παραθύρου και αφαίρεσε κινητά τηλέφωνα, δυο φορητούς υπολογιστές και χρήματα.
Από συνεργείο αυτοκινήτων αφαίρεσε χρήματα και ένα φορητό υπολογιστή. Από μεταφορική εταιρία, έσπασε τζαμαρία με πέτρα και αφαίρεσε 150 ευρώ και 4 δοχεία με ελαιόλαδο. Σε κατάστημα  γεωργικών φαρμάκων δεν κατάφερε να σπάσει την τζαμαρία και να μπει μέσα, όμως τον κατέγραψαν οι κάμερες. Σε κατάστημα τροφίμων, μπήκε μέσα, έκανε ζημιές, αλλά δεν αφαίρεσε τίποτα. Τέλος, από κατάστημα ζωοτροφών πήρε κέρματα και ένα αεροβόλο όπλο.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για όλες τις πράξεις και είναι πλέον φυγόποινος.
Β.Β.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button