Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Καλαμάτα: Μοίρασαν χαμόγελα και κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ [εικόνες]

 

6


Μία πανέμορφη εκδήλωση βρίσκεται πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιουνίου στο Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας με τους μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, να διοργανώνουν την πρώτη εκτός σχολείου εκδήλωση!

Ένας παππούς στο κέντρο της σκηνής, διηγείται στα εγγονάκια του πολλά χρόνια μετά, το 2070, πως ήταν η φοίτηση του στο ΕΕΕΕΚ Καλαμάτας και διάφορα δρώμενα και αλλεπάλληλα Flashbacks, διαδραματίζονται στην σκηνή από τους μαθητές και γυρίζουν το χρόνο πίσω, παρακολουθώντας μαθήματα μουσικής, γυμναστικής, εικαστικών αλλά και εργαστήρια κηπουρικής, μαγειρικής και αυτόνομης διαβίωσης που ξεδιπλώνονται μπροστά στους θεατές, με πρωταγωνιστές όλους τους μαθητές του σχολείου!


Μουσική – τραγούδι – χορός το τρίπτυχο και η συμμετοχή, η κοινωνικοποίηση, είναι αυτά που ευχαριστούν και αγαλλιάζουν τα παιδιά, που κέρδισαν το βράδυ της Τρίτης με την αξία τους το πιο θερμό χειροκρότημα.

Θανάσης Πουλόπουλος

1

2

3

6

7

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button