Αστυνομικά

Καλαμάτα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Βέλγιο

Συνελήφθησαν, σε τρεις (3) ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες (11.8.2018) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε αλλοδαποί, δύο 28χρονοι, δύο 25χρονοι και 20χρονος, αντίστοιχα, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα είτε ήταν προφανώς πλαστά, είτε άνηκαν σε άλλα πρόσωπα.

Κατά τους αστυνομικούς ελέγχους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαβατήριο Αρχών Συρίας, δύο διαβατήρια Αρχών Ισραήλ, διαβατήριο Αρχών Ισπανίας και Δελτίο Ταυτότητας Αρχών Γαλλίας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button