Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Καλοκαίρι 2017: Τσαλιγκοπούλου στα Φιλιατρά, Μπάμπαλη στη Μαραθόπολη, Αρετή Κετιμέ στην Κυπαρισσία

 

0


Τσαλιγκοπούλου στις 16 Αυγούστου στα Φιλιατρά, Μπάμπαλη στις 2 Αυγούστου στη Μαραθόπολη, Καιτιμέ στις 11 Αυγούστου στην Κυπαρισσία και άλλα γνωστά ονόματα περιλαμβάνει το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Τριφυλίας!

Ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι περιμένει τους Τριφύλιους και όχι μόνο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης! Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις για όλα τα γούστα και κυρίως για όλες τις ηλικίες.

Για μια ακόμη χρονιά, φέτος, ο Δήμος Τριφυλίας αναμένεται να διοργανώσει το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι», με μια σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα συντροφεύσουν τα θερινά βράδια. Μουσική, χορός, θέατρο, συναυλίες εναλλάσσονται στο πρόγραμμα με στόχο να προσφέρουν, τόσο στους Αρτινούς, όσο και στους επισκέπτες της πόλης μια νότα χαλάρωσης. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button