Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Κατσίβελας για την ονομασία της λίμνης του Φιλιατρινού Φράγματος «ήταν μια κίνηση unfair»!

Στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας ο δημοτικός σύμβουλος από τα Φιλιατρά, Γιώργος Ασημακόπουλος, αναφέρθηκε στην πινακίδα που έχει τοποθετηθεί στο Φιλιατρινό Φράγμα και απευθυνόμενος στον κ. δήμαρχο τον ρώτησε εάν έχει γίνει κάποια εισήγηση όσον αφορά την ονοματολογία της λίμνης καθώς θα μπορούσε να ονομαστεί και διαφορετικά, εκτός από «Ντοπόλη».

Στις 22 Νοεμβρίου 2017 το gargalianoionline είχε αναδείξει το θέμα της «παράνομης» ονοματολογίας της λίμνης που σχηματίζεται στο Φιλιατρινού Φράγμα, καθώς είχε τοποθετηθεί μια πινακίδα σύμφωνα με την οποία βαφτίστηκε σε «Λίμνη Ντοπόλη Χριστιανούπολης» χωρίς κανέναν να γνωρίζει κάτι.

Για την ονοματολογία του φράγματος δεν έχουμε πάρει απόφαση στο Δ.Σ., δεν έχει μπει το θέμα προς συζήτηση. Θα μας ζητηθεί η πρόταση, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. και θα προταθεί. Ούτε θα είμαστε εμείς που θα αποφασίσουμε, και η Περιφέρεια έχει λόγο και το Υπουργείο έχει λόγο, αυτό ήταν μια κίνηση unfair», είπε ο κ. Κατσίβελας απατώντας στον κ. Ασημακόπουλο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button