Τοπικά Νέα

Κατσίβελας για το συμβάν στο Σιδηρόκαστρο: “Δε θα λύσει η Περιφέρεια τα μεταξύ τους προβλήματα στο δικό μας Δήμο”

Θέμα για προσπάθεια «εξαφάνισης» της βουλευτού, Γιώτας Κοζομπόλη και της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, στη γιορτή του Σιδηροκάστρου, έθεσε προ ημερήσιας διάταξης η επικεφαλής της Ρ.Α.ΚΙ., Ιωάννα Μαραβελή, στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Όπως ανέφερε η κα. Μαραβελή, «υπήρξε μια προσπάθεια εξαφάνισης της παρουσίας συγκεκριμένων προσώπων (Μαντάς, Αλειφέρη και Κοζομπόλη), για να είμαι ειλικρινής η μόνη που ανέφερε το γεγονός ήταν η πρόεδρος του συλλόγου που έβγαλε και ανακοίνωση εκφράζοντας την δυσαρέσκεια της. Θεωρώ απαράδεκτο να γίνετε «φεις κοντρόλ» με βάση τις προσωπικές και πολίτικες προοπτικές». Μάλιστα, όσον αφορά το γεγονός με την κα. Κοζομπόλη είπε πως το θεώρησε υποκριτικό από την μια να μην την αναφέρουν και το ίδιο βραδύ να ζητούν την βοήθειά της.

Απαντώντας ο κ. Κατσίβελας, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Η κα Κοζομπόλη στάθηκε μέσα στην εκκλησία όπως ακριβώς προβλέπει το πρωτόκολλο, στην πρώτη θέση των επισήμων. Δεν την παρέβλεψε κανείς. Εγώ στις προσφωνήσεις μου συνηθίζω να χρησιμοποιώ την έκφραση “χαιρετίζω τους εκπροσώπους της κοινωνίας κατά την προσήκουσα τάξη”, γιατί δε θέλω να μου φεύγει κανείς. Δε θα μπορούσε μέσα στη γιορτή του Σιδηροκάστρου να ’ρθουνε παραδείγματος χάριν η Περιφέρεια να λύσει τις δικές τους διαφορές. Είναι ένα μεγάλο γεγονός το οποίο θέλουμε να κρατήσουμε αλώβητο. Κατά συνέπεια, εκείνη τη στιγμή και ειδικά για εκείνη την ημέρα, προκρίθηκε να χαιρετίσουν μόνο οι συνδιοργανωτές αυτής της εκδήλωσης. Δε θα λύσει η Περιφέρεια τα μεταξύ τους προβλήματα στο δικό μας Δήμο. Ούτε δίνουμε παρουσίες ούτε δίνουμε απουσίες. Και αυτό το οποίο οφείλει και πρέπει να κάνει αυτός ο οποίος χειρίζεται εκείνη τη στιγμή τα γεγονότα, πρέπει να δει τι γίνεται με το ελάχιστο κόστος. Κατά συνέπεια, έγινε όπως έπρεπε να γίνει».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button