Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Καφετζού στην Καλαμάτα «έφαγε» πέντε μήνες φυλάκιση για εξαπάτηση πελάτη της

fe317b119408221323aed88b5ac1ac22_L


περηφανευόταν ότι «βλέπει» το μέλλον και διαφήμιζε ότι «διαβάζει» τον καφέ, αλλά την καταδίκη της δεν κατάφερε να την… προβλέψει μία κατά δήλωσή της μάντισσα στην Καλαμάτα, η οποία άκουσε την «καμπάνα» του εφετείου, επειδή απέσπασε από έναν πελάτη της αρκετές χιλιάδες ευρώ, με το πρόσχημα ότι θα του λύσει τα μάγια!

Τα μαντζούνια και το… κατακάθι του καφέ φαίνεται ότι δεν βοήθησαν ιδιαίτερα την κατηγορουμένη, η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η απατεώνισσα είχε παραπεμφθεί το 2016 σε δίκη για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση, ύστερα από μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος της ένας άντρας, ο οποίος την κατηγορούσε ότι του απέσπασε 22.000 ευρώ.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας δεν είχε δεχτεί ως ποσό της απάτης εκείνο που είχε επικαλεστεί ο μηνυτής, αλλά μόλις 1.400 ευρώ, και είχε επιβάλει στην κατηγορουμένη ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή για απλή απάτη. Στη δίκη που έγινε πριν από λίγες μέρες στο εφετείο η απατεώνισσα κρίθηκε και πάλι ένοχη για την ίδια κατηγορία. Ομως αυτή τη φορά το δικαστήριο της αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου, μειώνοντας την ποινή της σε πέντε μήνες.

Το κατηγορητήριο

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η απάτη τελέστηκε από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2010. Στο διάστημα εκείνο ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία επισκεπτόταν το «κέντρο πρόβλεψης» που διατηρούσε η υποτιθέμενη μάντισσα στην Καλαμάτα. Σε μία από αυτές τις επισκέψεις η κατηγορουμένη τον διαβεβαίωσε πως είχαν κάνει μάγια στον ίδιο και στη μητέρα του, η οποία δεν βρισκόταν στη ζωή! Ετσι, κατάφερε να του αποσπάσει 1.400 ευρώ, πείθοντάς τον μάλιστα ότι επειδή η υπόθεσή του ήταν δύσκολη, θα συνεργαζόταν με μέντιουμ πιο έμπειρα από αυτήν, τα οποία δραστηριοποιούνται στην Αθήνα!

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον μηνυτή, του ζήτησε και άλλα χρήματα για να αγοράσει βότανα, φυλαχτά και άλλα ακριβά αντικείμενα, τα οποία χρειαζόταν για να λύσει τα μάγια. Υστερα από προτροπή των φίλων του το θύμα αποφάσισε να ξεκόψει από τη «μάντισσα», όμως εκείνη άρχισε να του στέλνει διάφορα τρομακτικά αντικείμενα! Τότε μόνο το θύμα την κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button