Ελλάδα

Κοκτέιλ θανάτου στο αίμα της Ειρήνης Λαγούδη. Τα κινητά και η τελευταία νύχτα με το γιατρό

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θρίλερ με τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες φαίνεται ότι συγκλίνουν στην εκδοχή της αυτοκτονίας!

Φως στα τελευταία εικοσιτετράωρα της αδικοχαμένης μητέρας, λίγο προτού βρεθεί καμένη μέσα στο αυτοκίνητό της, ρίχνουν οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα SMS που αποκαλύφθηκαν μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Το βράδυ της Δευτέρας, σχεδόν έναν μήνα μετά τον φρικτό θάνατο της άτυχης γυναίκας, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αγρινίου πήραν στα χέρια τους ένα από τα κομμάτια του παζλ που έλειπαν, το οποίο θα τους φέρει πιο κοντά στη λύση του γρίφου. Σύμφωνα με το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων, όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι η 44χρονη χήρα έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της!

Οι εξετάσεις «έδειξαν» πως στο αίμα της άτυχης Ειρήνης βρέθηκε «κοκτέιλ θανάτου». Συγκεκριμένα, η 44χρονη βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ σε συγκέντρωση 0,40 mg ανά λίτρο αίματος, δηλαδή αρκετά πιο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ βρέθηκε ποσότητα της ουσίας ανθρακυλαιμοσφαιρίνη άνω του 60%, η οποία δικαιολογείται από την εισπνοή του καπνού, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητό της. Παράλληλα, πληροφορίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας ανέφεραν ότι στο αίμα της 44χρονης ανιχνεύτηκε ποσότητα αντικαταθλιπτικού σκευάσματος!

Ωστόσο, η οικογένεια της όμορφης χήρας, η οποία από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και ότι κάποιοι σκηνοθέτησαν τον θάνατό της, τονίζει πως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποια είναι η τρίτη ουσία που βρέθηκε στο σώμα της. Παράλληλα, αναφέρει ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν δείχνουν ούτε αυτοκτονία ούτε δολοφονία και ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του θανάτου.

Στο μεταξύ, ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής κατέφυγε, χθες, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες, μετά τον θάνατο της Ειρήνης, ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή Viber και άλλαξε η φωτογραφία του προφίλ στη συγκεκριμένη εφαρμογή του κινητού της.

Ο κ. Ταουξής, που κατέθεσε στη ΓΑΔΑ το σχετικό έγγραφο, υποστηρίζει μάλιστα ότι το κινητό της 44χρονης βρίσκεται στα χέρια ενός κοντινού της προσώπου και ότι αυτός είναι ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση.

ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ «ΜΙΛΗΣΑΝ»: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΑΤ

Συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στο φως από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην υπόθεση του θανάτου της αδικοχαμένης Ειρήνης, καθώς, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, φαίνεται να επιβεβαιώνονται όσα είχε ισχυριστεί στις καταθέσεις του ο ορθοπεδικός σύντροφος της 44χρονης χήρας. Τα κινητά τηλέφωνα «μίλησαν» και είπαν πολλά για τις τελευταίες ώρες της Ειρήνης Λαγούδη, λίγο προτού βρεθεί νεκρή μέσα στο χρυσαφί Ford Ka της!

Συγκεκριμένα, από την άρση του απορρήτου φαίνεται να προκύπτει ότι το παράνομο ζευγάρι είχε βρεθεί στην Αθήνα λίγες μέρες πριν από την τραγωδία και συγκεκριμένα είχε περάσει μία νύχτα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Ακόμα, από τις τηλεφωνικές κλήσεις συνάγεται πως η άτυχη Ειρήνη είχε προσπαθήσει επανειλημμένως να επικοινωνήσει με τον γιατρό, αλλά εκείνος δεν απαντούσε στις κλήσεις της, ενώ είχε στείλει και SMS στον αδελφό της, στο οποίο ανέφερε ότι είχε μετανιώσει που επικοινώνησε με τη σύζυγο του συντρόφου της!

Ομως με τον ορθοπεδικό είχε επικοινωνήσει και ο αδελφός της 44χρονης το Σάββατο που χάθηκαν τα ίχνη της, πάνω στην αγωνία του να την εντοπίσει, όπως αποδεικνύεται από την άρση του απορρήτου.

Ο ορθοπεδικός, ο οποίος φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με την αδικοχαμένη μητέρα, υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ανάμειξη στον θάνατό της και ότι είναι «καθαρός».

Ο ίδιος φέρεται ότι έχει πει ακόμη στην κατάθεσή του ότι, μη έχοντας νέα από την Ειρήνη, πήγε την επόμενη μέρα της εξαφάνισης στην περιοχή του Λούρου, όπου αντάμωναν, με σκοπό να την αναζητήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία δίνει μεγάλη βαρύτητα στη μαρτυρία της κόρης της 44χρονης χήρας. Η κοπέλα φέρεται ότι έχει καταθέσει πως ένα 24ωρο πριν από το τραγικό συμβάν, και ενώ η μητέρα της επέστρεφε στο Αγρίνιο από την Αθήνα, ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε συνεχώς, ενώ στις ερωτήσεις που της έκαναν απέδιδε τη θλίψη της σε «θέματα υγείας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button