Εκπαίδευση

Κορυφαίες επιδόσεις από μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

 

ff760ebe8e50b2b8e5dcbf718861bec2_L


Κορυφαίες επιδόσεις πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, οι βαθμολογίες των οποίων ανακοινώθηκαν και αναρτήθηκαν χθες στα σχολεία.

Χαρακτηριστική είναι η επίδοση του μαθητή Γιάννη Γιαννόπουλου που συγκέντρωσε 1.956,5 μόρια, με μία από τις υψηλότερες επιδόσεις σε όλη τη χώρα. Μιλώντας για την επιτυχία του ο ίδιος σημείωσε: «Τα θέματα ήταν σχετικά εύκολα και βατά, εκτός από το μάθημα ειδικότητας Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, η ύλη του οποίου άλλαξε μέσα στη χρονιά. Τα υπόλοιπα ήταν εύκολα. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς δεν περίμενα τόσο υψηλή βαθμολογία, περίμενα πολύ λιγότερο. Στόχος μου είναι η Σχολή Υπαξιωματικών Διοίκησης ΣΔΥ, την οποία επιθυμώ επειδή μου αρέσει αλλά και λόγω επαγγελματικής αποκατάστασης».

Σε υψηλά επίπεδα κινήθηκε και ο Γιάννης Δημητρακόπουλος με 1.833,5 μόρια και όπως τόνισε είναι πολύ χαρούμενος για αυτό. Μας είπε ότι στοχεύει στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ Ασπροπύργου καθώς του αρέσει η θάλασσα, ενώ ρόλο στην επιλογή του έπαιξε και το οικονομικό. Ευχαρίστησε το σχολείο του για τη θερμή στήριξη και το θερμό περιβάλλον, που τον βοήθησαν να πετύχει αυτό που ήθελε.

Από την πλευρά του ο Μάριος Βλάχος με 1.765,5 μόρια επισήμανε ότι είναι  χαρούμενος και ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και πλέον στοχεύει στη Σχολή Αστυφυλάκων καθώς από μικρός του άρεσε, ενώ τον έχει επηρεάσει που και ο πατέρας του κάνει την ίδια δουλειά. Από εκεί και πέρα σημείωσε ότι χρειάζεται διάβασμα χωρίς άγχος αλλά με πρόγραμμα και όλα γίνονται, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

Κ.Μπ. eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button