Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Κοσμοσυρροή στον πανηγυρικό εσπερινό στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών! [εικόνες]

 

1


Με λαμπρότητα, παρουσία πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6-7 Ιουλίου ο εορτασμός της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών!

Με μεγαλοπρέπεια τίμησε για ακόμη μια φορά ο οικισμός της Αγίας Κυριακής, την Αγία Μεγαλομάρτυρα Κυριακή. Τη παραμονή της Εορτής 6 Ιουλίου 2017 τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Μετά το πέρας του εσπερινού ακλούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας προς ευλογία των κατοίκων. Σήμερα το πρωί τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

Πλήθος κόσμου επισκέπτεται κάθε χρόνο το μικρό ναό στην Αγία Κυριακή καθώς πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πανήγυρης της περιοχής της Τριφυλίας. Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Σημαντική για ακόμη μια χρονιά η συνεισφορά του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Κυριακής Φιλιατρών.

Περισσότερος από κάθε άλλη φορά ήταν φέτος ο κόσμος στον εορτασμό της Αγίας Κυριακής με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Κυριακής Φιλιατρών να έχει συνεισφέρει τα µέγιστα στην μικρή τοπική κοινωνία! Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε νέους ανθρώπους να ασχολούνται με τον τόπο τους, αφιλοκερδώς, και με γνώμονα να τον κάνουν πιο όμορφο και πιο προσιτό για τους επισκέπτες αλλά και τους μόνιμους κατοίκους. Πόσο μάλλον κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού όπου οι επισκέπτες πολλαπλασιάζονται και βλέπουν μια εικόνα η οποία είναι αξιοζήλευτη!

Δείτε εικόνες:

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

12

 

Πάντως, δεν πέρασε απαρατήρητο και το απίστευτης ομορφιάς ηλιοβασίλεμα στην Αγία Κυριακή!

13

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button