Ελλάδα

Κρήτη: Τρικούβερτος καυγάς ζευγαριού αποκάλυψε το… χασίς του άνδρα!

Όταν τσακώθηκε με τη σύντροφό του, οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία που εντόπισε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Τρικούβερτος καυγάς ξέσπασε μέσα στη νύχτα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων στο σπίτι όπου κατοικούν στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα οι γείτονες να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν τηλεφωνικά το κέντρο της Άμεσης Δράσης το οποίο έστειλε αμέσως ένα περιπολικό.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί βρήκαν τον 29χρονο άνδρα και την 22χρονη σύντροφό του στα πρόθυρα της… χειροδικίας και ακινητοποίησαν το νεαρό, που ήταν εκτός εαυτού! Αμέσως του έκαναν σωματική έρευνα για το ενδεχόμενο να είχε πάνω του κάποιο όπλο, αλλά βρήκαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 398 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Ο νεαρός συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών που διενεργεί προανάκριση, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Όσο για την σχέση του με την 22χρονη, είναι άγνωστο αν θα συνεχιστεί!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button