Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Κρατική επιχορήγηση ύψους 150.000 ευρώ στον Δήμο Πύλου-Νέστορος… για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

 

NERO


Τι να πει και η Τριφυλία…

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 210.000 ευρώ ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης στους Δήμους Πύλου Νέστωρος και Φαρκαδόνας για έργα υποδομών τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 60.000 ευρώ στο δήμο Φαρκαδόνας, Νομού Τρικάλων, αποκλειστικά για την επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα και τις υποδομές του. Επίσης, εγκρίθηκε η επιχορήγηση συνολικού ύψους 150.000 ευρώ στον Δήμο Πύλου-Νέστορος αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας, με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

Φανταστείτε να ήταν και «αριστερός» ο Μήτσος…

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. ΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΤΑΖΕ ΡΙΒΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΖΕΙ Η ΓΡΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button