ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Ετοιμόρροπο κτήριο κοντά στο 2ο Δημοτικό

27016a63e706c480b98032fbf4a84779_L


Μόνιμη εστία κινδύνου αποτελεί ετοιμόρροπο παλιό σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή Σκαλάκια της Κυπαρισσίας, λίγο πιο κάτω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Στο συγκεκριμένο ακίνητο, όπου ήδη από πέρυσι έχουν παρατηρηθεί καταπτώσεις κι έχουν μπει μόνο κάποια προστατευτικά κιγκλιδώματα ώστε οι πεζοί να μην το πλησιάζουν, ο κίνδυνος εξακολουθεί να παραμονεύει. Πολύ περισσότερο τώρα που είναι χειμώνας και που οι βροχοπτώσεις έχουν επιβαρύνει την κατάσταση, καθώς τις τελευταίες ημέρες έπεσαν πάλι σοφάδες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τον συγκεκριμένο πεζόδρομο όπου βρίσκεται το επικίνδυνο ετοιμόρροπο κτίσμα περνούν καθημερινά αρκετά παιδιά -αφού σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το δημοτικό σχολείο- αλλά και αρκετοί πολίτες. Το σίγουρο είναι ότι οι διαδικασίες από το δήμο θα πρέπει να κινηθούν με πιο γρήγορους ρυθμούς, καθώς το πρόβλημα έχει επισημανθεί από πέρυσι που είχαν παρατηρηθεί οι σημαντικές καταπτώσεις σοφάδων και τμημάτων από τους τοίχους. Ωστόσο από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει κάτι για την άρση της επικινδυνότητας πέρα από την τοποθέτηση των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων. Ας γίνει κάτι πριν υπάρξει κανένα ατύχημα, καθώς ο χειμώνας είναι ακόμη μπροστά.

Κ.Μπ. eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button