ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Ολόκληρη η πόλη στους δρόμους για την 4η «Λευκή Νύχτα»! [εικόνες]

 

μαν


Η 4η «Λευκή Νύχτα» στην Κυπαρισσία κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής με τα εμπορικά καταστήματα ανοιχτά, τα καφέ και ουζερί γεμάτα με κόσμο που διασκέδαζε μέχρι το πρωί.

Πραγματοποιήθηκε χθες στην  Κυπαρισσία η 4η Λευκή Νύχτα ενώ ο καλός καιρός και οι πλούσιες εκδηλώσεις «έβγαλαν» χιλιάδες κόσμου στους δρόμους της πόλης. Πολλοί ήταν και οι επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, και όχι μόνο, που έφτασαν εκεί για την εκδήλωση. Την έναρξη της βραδιάς έκανε η Φιλαρμονική με ένα εορταστικό μουσικό πρόγραμμα ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν  εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του κέντρου της Κυπαρισσίας. Ήταν μια βραδιά που μετέτρεψε την πόλη σε μια γιορτή με τον κόσμο να συνδυάζει την ευχάριστη βόλτα και ψώνια, σε άκρως ελκυστικές τιμές, με τα μαγαζιά να παραμένουν ανοιχτά μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Οι εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν είχαν μεγάλη επιτυχία. Κάθε μια είχε το δικό της κοινό κυρίως οι μίνι συναυλίες με διαφορετικά μουσικά ακούσματα και πραγματικά έδωσαν τη δική τους πνοή στην αγορά. Ο κόσμος άρχισε να αυξάνεται μετά τις 10 το βράδυ κατακλύζοντας τις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου, 25ης Μαρτίου, Χριστιανουπόλεως, το κέντρο της αγοράς ενώ η κεντρική πλατεία έσφυζε από ζωή ενώ υπήρχαν σειρά από events, μουσικά σχήματα και άλλες εκδηλώσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Σε πολλές γωνιές της πόλης υπήρχαν μουσικά σχήματα ή μουσική από djs, άφθονα κεράσματα (φαγητά – ποτά).

O απώτερος στόχος του δραστήριου Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, που διοργάνωσε την επιτυχημένη βραδιά, ήταν εμφανής και δεν ήταν άλλος από την προσέλευση κόσμου στην πόλη σε μια γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, συνεχίζοντας τις δράσεις του για τη στήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς. Να σημειωθεί πως η διοργάνωση συμπίπτει με τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ικανοποιημένος για την συμμετοχή του κόσμου ήταν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο φακός του gagalianoionline.gr ήταν φυσικά εκεί και κατέγραψε σκηνές από τις δραστηριότητες, που συνέβαιναν σε όλη την πόλη.

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

17

 

18

 

19

 

20

 

21

 

22

 

23

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button