Αθλητικά

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πήρε Αριδά, έχασε Λαμπρόπουλο

Ο 17χρονος Παναγιώτης Αριδάς αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της Κυπαρισσίας.

Ο νεαρός Κυπαρισσιώτης μεσοαμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Εράνη, αλλά ζήτησε να αποχωρήσει, μιας και έχει σχολικές υποχρεώσεις που δεν του επέτρεπαν να πηγαίνει στα Φιλιατρά. Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν 2-3 ακόμα προσθήκες, αφού υπάρχουν και απώλειες. Ο λόγος για τον γκολκίπερ Ακη Λαμπρόπουλο (φωτό) που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς με το Διαβολίτσι και λίγες μέρες αργότερες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Ως εκ τούτου η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τον ικανό γκολκίπερ.

Με Φαραί την Κυριακή

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Κυπαρισσία θα μεταβεί την Κυριακή στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Φαραί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής. Ο Τάκης Παναγόπουλος θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει ποιους παίκτες θα μπορεί να υπολογίζει, μιας και οι Ντιόπ, Τσιμόπουλο και Μιτρόφ ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Οπως και να ‘χει, ο ΑΟΚ θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ώστε να “ρεφάρει” κατά κάποιο τρόπο την εντός έδρας ήττα από το Διαβολίτσι που τον απομάκρυνε 9 βαθμούς από την κορυφή της Α’ τοπικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button