Αθλητικά

«Κόλαση» στον ΠΑΟ με το «ντου» του τρίτου επενδυτή – Ατάκα-βόμβα στη Λιόν για… εκτόξευση και Μπεργκ!

Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό ότι υπάρχει και τρίτη πρόταση στο τραπέζι για την αγορά της «πράσινης» ΠΑΕ. Όπως ακούγεται, έχει προκύψει νέος ενδιαφερόμενος για το Τριφύλλι, εκτός από τον Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ωστόσο, προς το παρόν, δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από τον Παναθηναϊκό, ούτε υπάρχει κάποια πληροφορία στην «πιάτσα» για τον τρίτο επενδυτή που θέλει να μπει «σφήνα» για την απόκτηση της ομάδας.

Σε αυτή τη φάση δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, αν και υπάρχει όντως έντονη φημολογία ότι έχει προκύψει ένας ακόμα υποψήφιος για το Τριφύλλι. Αν όντως, βέβαια, ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο ο μοναδικός που μπορεί να το γνωρίζει προς το παρόν είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και οι άμεσοι συνεργάτες του.

Πάντως, σε αυτό ενδεχόμενο, είναι επόμενο να πάρουν «φωτιά» οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Εδώ και τόσο καιρό που υφίσταται το ενδιαφέρον από την «Pan Asia» και το «Athens Alive» στο Τριφύλλι επικρατεί μεγάλος αναβρασμός σχετικά με την «επόμενη μέρα», επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αν επιχειρήσει και τρίτος ενδιαφερόμενος να αγοράσει την ΠΑΕ, τότε η κατάσταση μπορεί να… ξεφύγει.

«Ο Παναθηναϊκός είναι το μέλλον»

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση του deal με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία. Μάλιστα, οι εκτιμήσεις λένε πως ακόμα και στο τέλος του μήνα μπορεί να προκύψουν θετικές εξελίξεις και η συμφωνία να ολοκληρωθεί.

Αυτό τόνιζαν, άλλωστε, και χθες στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ άνθρωποι που βρέθηκαν στη Λιόν της Γαλλίας και έχουν άμεση σχέση με τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις που γίνονται για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου από την «Pan Asia».

Μάλιστα, από κάποια χείλη που έχουν σοβαρή εμπλοκή στο συγκεκριμένο deal ακούστηκε και η πολύ αισιόδοξη ατάκα ότι «από εδώ και πέρα, ο Παναθηναϊκός είναι το μέλλον», κάτι που δείχνει όχι μόνο ότι η συμφωνία είναι προ των πυλών, αλλά και πως υπάρχει έτοιμο πλάνο απογείωσης του συλλόγου. Ίδωμεν…

«Πληρώνει» ο… Μπεργκ

Στο μεταξύ, ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται τα χρήματα της Αλ Αϊν από την πώληση του Μάρκους Μπεργκ. Βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα σταλούν τα λεφτά και ποιο ακριβώς θα είναι το ποσό. Θυμίζουμε, πάντως, ότι η οφειλή είναι στα 1,450 εκατ. ευρώ κι αν οι «πράσινοι» λάβουν όλα τα χρήματα, τότε θα πάρουν σημαντική ανάσα. Άλλωστε, η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη συζητήθηκε επίσης στο περιθώριο του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ από την ελληνική «παροικία» που βρέθηκε στη Λιόν.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button