Απίστευτο: Το αυτοκίνητό του συνεθλίβη ανάμεσα σε δυο νταλίκες -Ποζάρει εγκλωβισμένος μέσα στα συντρίμμια [εικόνες]

 

kaleb708


Ο νεαρός κτηνοτρόφος Κάλεμπ Γουίτμπι δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πώς ξέφυγε από του Χάρου τα δόντια κατά τη διάρκεια μιας φοβερής καραμπόλας που έγινε στον αυτοκινητόδρομο του Ορεγκον.

Ο Κάλεμπ διάλεξε μια από τις πιο παγωμένες μέρες για να πάει να ελέγξει την κατάσταση του κοπαδιού του. Ο δρόμος ήταν παγωμένος και μια πυκνή ομίχλη εμπόδιζε την ορατότητά του, γεγονός που τον έκανε να οδηγεί προσεκτικά και σε απόσταση από το φορτηγό που είχε μπροστά του. Ξαφνικά, το φορτηγό ανατράπηκε και ο μεγάλος όγκος του κάλυψε όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας. Ο Κάλεμπ δεν κατάφερε να το αποφύγει και έπεσε πάνω του με δύναμη. Πριν προλάβει να βγει από το αυτοκίνητο, είδε να κατευθύνεται επάνω του ένα δεύτερο φορτηγό που συνέθλιψε το αυτοκίνητό του.

Οπως περιγράφει και ο ίδιος: «Μόλις είδα το δεύτερο φορτηγό, έκλεισα τα μάτια μου και προσευχήθηκα. Οταν τα άνοιξα, ήμουν περιτριγυρισμένος από σπασμένα γυαλιά και τσαλακωμένα μέταλλα». Κατάφερε με τον σουγιά του να κόψει τη ζώνη ασφαλείας, απελευθέρωσε το πόδι του που είχε σφηνωθεί κάτω από το τιμόνι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο ένας από τους οδηγούς των φορτηγών έτρεξε να τον βοηθήσει και, όταν βρέθηκε μπροστά στο παράξενο θέαμα, δεν δίστασε να βγάλει τη φωτογραφία που κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου. Ο Γουίτμπι, προς μεγάλη έκπληξη όλων, βγήκε άθικτος από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο, με μόνη ιατρική βοήθεια ένα μικρό επίδεσμο στο δεξί του δάχτυλο.