Η απίστευτη ιστορία του Βρετανού πεζοναύτη που μετά το Αφγανιστάν έγινε γυναίκα [εικόνες]

 

living-lie708


«Ημουν ένα ζωντανό ψέμα», εξομολογείται για τα χρόνια πριν από την επέμβαση αλλαγής φύλου η 27χρονη Χάνα Γουίντερμπουρν, η οποία γεννήθηκε αγόρι, κατατάχθηκε στον βρετανικό Βασιλικό Στρατό και αφότου επέστρεψε από τη θητεία της στο Αφγανιστάν αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να εξωτερικεύσει αυτό που αισθανόταν από τότε που θυμάται τον εαυτό της.

Η ίδια, έναν χρόνο μετά την πλήρη ολοκλήρωση της αλλαγής φύλου, σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα The Sun αποκαλύπτει πως πάντα ένιωθε πως ήταν κορίτσι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Γουίντερμπουρν γίνεται η πρώτη τρανσέξουαλ αξιωματικός του βρετανικού στρατού.

«Στο Αφγανιστάν ζούσα υποκρινόμενη. Επαιζα θέατρο σε όλους τους γύρω μου», λέει η Γουίντερμπουρν και προσθέτει για τα παιδικά της χρόνια: «Από όταν ήμουν παιδί ένιωθα πως ήμουν κορίτσι. Η κοινωνία σού λέει πως τα νεαρά αγόρια παίζουν με φορτηγά και φορούν μπλε, αλλά εγώ δεν μπορούσα ποτέ να νιώσω μέσα σε αυτή την κατηγορία. Ενώ μεγάλωνα, αυτά τα συναισθήματα εδραιώνονταν όλο και περισσότερο, ενώ στην εφηβεία άρχισα να καταλαβαίνω πιο πολλά γύρω από το φύλο. Και τότε ήταν που σκέφτηκα: “κάτι λάθος συμβαίνει με μένα, στην πραγματικότητα είμαι κορίτσι”».