Ομολογία σοκ στο Facebook: Εγραψε ότι σκότωσε την κόρη, τη σύζυγο και την αδερφή του [εικόνα]

 

fb_killer708


Μία απίστευτη υπόθεση, που άρχισε να ξετυλίγεται μετά από μία σοκαριστική αποκάλυψη στο Facebook, αντιμετωπίζει η αστυνομία στον Καναδά.

Ο Ράντι Τζάνζεν, ομολόγησε με δημοσίευση στο λογαριασμό του ότι σκότωσε τη 19χρονη κόρη του, τη σύζυγό του και την αδερφή του, ενώ στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στη σοκαριστική ανάρτηση, ο άνδρας γράφει ότι σκότωσε την κόρη του, Εμιλι, εξαιτίας των ημικρανιών που την ταλαιπωρούσαν. Μετά τη σύζυγό του γιατί «μία μητέρα ποτέ δεν θα έπρεπε να ακούσει τα νέα ότι το μωρό της πέθανε» και στη συνέχεια την αδερφή του, προκειμένου εκείνη να μη ζήσει τη ντροπή που θα της προκαλούσαν οι πράξεις του.

«Εκανα κάποια από τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσα να φανταστώ να κάνει ποτέ άνθρωπος. Αρχικά, έχει να κάνει με την αγαπημένη μου, γλυκιά, αγαπητή κόρη Εμιλι. Η καλύτερη κόρη που θα μπορούσαν να ελπίζουν δύο γονείς. Η Εμιλι διέπρεψε σε τόσο πολλά πράγματα, αλλά σταδιακά έπρεπε να σταματήσει σχεδόν τα πάντα εξαιτίας των ημικρανιών. Δεν νομίζω να ήξερε πραγματικά κάποιος πόσο πονούσε η Εμιλι σε καθημερινή βάση και τη βαθιά κατάθλιψη που της προκαλούσαν αυτές οι ημικρανίες. Η Εμιλι είχε δοκιμάσει τα πάντα για να καλυτερεύσει, αλλά τίποτα δεν φαινόταν να τη βοηθά. Πήρα ένα όπλο και την πυροβόλησα στο κεφάλι και τώρα απελευθερώθηκε από τις ημικρανίες και πετάει στα σύννεφα σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα», γράφει στην επίμαχη ανάρτηση ο Τζάνζεν.

«Μετά πυροβόλησα την Λόρελ γιατί μία μητέρα δεν πρέπει ποτέ να πρέπει να ακούσει τα νέα ότι το μωρό της πέθανε. Μερικές ημέρες αργότερα, την αδερφή μου Σέλι, γιατί δεν ήθελα να ζήσει με την ντροπή που θα της προκαλούσα, μόνη της. Τώρα η οικογένειά μου έχει απελευθερωθεί από τον πόνο και είναι στον παράδεισο», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Μερικές ώρες μετά από αυτή τη δημοσίευση, η αστυνομία βρήκε το ένα από τα θύματα σε προάστιο του Βανκούβερ, πριν φτάσει σε άλλη κατοικία, όπου είχε κλειστεί ο Τζάνζεν. Λίγο αργότερα, το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ εκείνος εκτιμάται ότι βρισκόταν μέσα.

Οι ερευνητές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να μπουν στο κατεστραμμένο σπίτι και δεν μπορούν να διευκρινίσουν πόσοι άνθρωποι ήταν στο εσωτερικό του, σύμφωνα με την Telegraph.