Σκότωσε 4 ανθρώπους για το σχοινί της μπουγάδας -Τραγικά ανόητος ο λόγος του μακελειού στην Ιταλία

 

napoli_makeleio_708


Σοκ προκαλεί ο τραγικά ανόητος λόγος, που προκάλεσε το αμόκ ενός Ιταλού νοσοκόμου, με αποτέλεσμα να δολοφονήσει τέσσερις ανθρώπους και να τραυματίσει άλλους έξι στη Νάπολη.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Τζούλιο Μούρολο βγήκε εκτός εαυτού εξαιτίας ενός διαπληκτισμού σχετικά με το σωστό μήκος του σχοινιού για τα ρούχα της μπουγάδας. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι εξαιτίας αυτής της αφορμής ο 48χρονος νοσοκόμος καυγάδισε έντονα με τον αδελφό του, με τον οποίο είχε από καιρό χρηματικές διαφορές.

Στη συνέχεια, ο Μούρολο πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και δολοφόνησε τον αδελφό του, την κουνιάδα του και έναν γείτονα αστυνομικό, ο οποίος προσπάθησε να παρέμβει. Στη συνέχεια, ο 48χρονος κλειδώθηκε στο σπίτι του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον περαστικών, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν ακόμη άνθρωπο, ένα νεαρό ανθοπώλη, ο οποίος περνούσε ανυποψίαστος με το μηχανάκι του.

Από τα πυρά του τραυματίστηκαν έξι ακόμη άνθρωποι, τέσσερις αστυνομικοί και ένας περαστικός που δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση και ένας ακόμη ένστολος ο οποίος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Μετά από 1,5 ώρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί. «Μην με σκοτώσετε, έκανα μια βλακεία» τους είπε μόλις βγήκε από το σπίτι του.