Τραγική ειρωνεία: Βγάζουν selfie και πιο πίσω ο φίλος τους πνίγεται..

selfie


Τραγική αποδείχθηκε η στιγμή που μια παρέα προσπαθεί να βγάλει μια selfie, ενώ την ίδια ώρα λίγο πιο πέρα ένας από τους φίλους τους πνίγεται…

Στη φωτογραφία πρωταγωνιστούν φοιτητές του Εθνικού Κολεγίου στην πόλη Μπανγκαλόρ της Ινδίας. Οι φίλοι ποζάρουν αμέριμνοι μπροστά στον φακό, με φόντο μια λίμνη κοντά σε έναν ιερό ναό.

Κι ενώ προσπαθούν να πάρουν την κατάλληλη πόζα, διαφεύγει της προσοχής τους ο φίλος τους που προσπαθεί μάταια να σωθεί χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν…

«Καταλάβαμε ότι ο φίλος μας είχε πρόβλημα όταν ένας από εμάς είδε ξανά τις φωτογραφίες που είχαμε τραβήξει. Σε μια φαινόταν ο Vishwa να πνίγεται. Τότε ειδοποιήσαμε τους υπευθύνους του κολεγίου αλλά όταν όλοι έφτασαν στη λίμνη είχε, ήδη, περάσει μια ώρα» δήλωσε ένας από την ομάδα των φοιτητών που τράβηξε την τραγική selfie.

Οι γονείς του 17χρονου κατηγορούν τους υπευθύνους του κολεγίου για αμέλεια, καθώς ο καθηγητής που ήταν μαζί τους άφησε να πάνε για μπάνιο σε μια λίμνη στην οποία, ήδη, ήταν απαγορευμένο το κολύμπι.