Φρίκη στην Κίνα: Μάνα-τέρας πέταξε το νεογέννητο της στην τουαλέτα [εικόνες]

 

mo-708


Σοκάρει και πάλι την κοινή γνώμη η ιστορία ενός βρέφους, που κατάφερε να επιβιώσει, αφού πρώτα η ίδια του η μητέρα το εγκατέλειψε πετάγοντας το στην τουαλέτα.

Για θαύμα μιλούν οι πυροσβέστες που τραβώντας το καπάκι ενός υπονόμου, αντίκρισαν τον μικρό Xiaoxiao μέσα σε μια λίμνη νερό.

«Ήταν πραγματικά μια μάχη με το χρόνο. Οποιοσδήποτε μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πετάξει κάτι στο αποχετευτικό δίκτυο ή να αναποδογυρίσει το μωρό και να πνιγεί στο βρόμικο νερό», ανέφερε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής, Li Zhi, συμπληρώνοντας: «Δεν θέλαμε να σπάσουμε το σωλήνα γιατί πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να βλάψει ή ακόμα και να σκοτώσει το μωρό. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ειδικά εργαλεία για να τον ανοίξουμε και να το τραβήξουμε έξω».

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν το βρέφος, μετά από καταγγελία περαστικού, που άκουσε τα κλάματα μωρού, να βγαίνουν από το αποχετευτικό δίκτυο. Το νεογέννητο που βρέθηκε με το ομφάλιο λώρο, φιλοξενείται σε κλινική της περιοχής και χαίρει άκρας υγείας ενώ οι διασώστες πρότειναν να το φροντίζουν, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια να τον υιοθετήσει.