ΓαργαλιάνοιΠολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Μάγεψε το κοινό του ο Χατζηνάσιος στους Γαργαλιάνους! [εικόνες – βίντεο]

 

1


Το κοινό απόλαυσε κορυφαίες μελωδικές στιγμές με το σπουδαίο μουσικοσυνθέτη στο πιάνο και δύο ονειρικές φωνές από τους συνεργάτες του Παναγιώτη Ραφαηλίδη και Μαίρη Στεφανακίδη σε τραγούδια που έχουν αγαπηθεί.

Μια μοναδική συναυλία διοργάνωσε χθες ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση με το σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο στο πάρκο των Γαργαλιάνων, μπροστά από την Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη. Στην συναυλία «Ένα πιάνο δύο φωνές» ο κορυφαίος δημιουργός ταξίδεψε το πολυπληθές κοινό με αγαπημένα τραγούδια, συνθέσεις που έχει γράψει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, καθώς και άλλα γνωστά θέματα από τον παγκόσμια σινεμά, συνοδεία πιάνου και προβολή στην οθόνη.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου κ. Ανδρέας Μπουγάς ο οποίος αφού καλωσόρισε το κοινό στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλούσιο βιογραφικό του μεγάλου συνθέτη αναφέροντας κάποια από τα πολύ γνωστά τραγούδια του. Στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσιβέλας ο οποίος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Από την πλευρά του ο κ. Χατζηνάσιος ευχαρίστησε το δήμο Τριφυλίας για την πρόσκληση ενώ ανέφερε το γεγονός πως η καταγωγή της γυναίκας του είναι από το Βρομονέρι και μάλιστα βρέθηκε εκεί χθες το μεσημέρι!

Στη συνέχεια κάθισε στο πιάνο και για δύο ώρες σχεδόν, αδιάκοπα, με τα μαγικά χέρια του άγγιξε τα πλήκτρα και τις χορδές όλων όσων βρέθηκαν στο πάρκο των Γαργαλιάνων. Το κοινό ενθουσιασμένο από την εκπληκτική αυτή μουσική συνεύρεση επιβράβευσε με το πιο δυνατό του χειροκρότημα τους συντελεστές της εκδήλωσης.

Δείτε βίντεο:

Δείτε εικόνες:

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

k0

 

k1

 

k2

 

k3

 

k4

 

k5

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button