Αθλητικά

Μάχες «σωτηρίας» σε όλα τα μέτωπα για τον Παναθηναϊκό

Κρίσιμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, προσφυγές που «καίνε», αλλά και ταξίδι του Διαμαντόπουλου για κινδύνους από FIFA και μεταγραφές

Το 2018 προμηνύεται δύσκολο και από την πρώτη μέρα του καθοριστικό για το μέλλον του Παναθηναϊκού κι όσους έχουν απομείνει να παλεύουν για αυτόν, καθώς έχουν μια σειρά από «μάχες» να δώσουν.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται εντός κι εκτός γηπέδων, με τις μεγαλύτερες απειλές στο δεύτερο κομμάτι. Κι αυτό γιατί την προσεχή Δευτέρα (8/1) εκδικάζονται τέσσερις υποθέσεις προσφυγών, των Τελάντερ, Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ, που δημιουργούν κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, ενώ εκκρεμούν και οι προσφυγές των Πέτριτς, Μαρίνου και Σπυρόπουλου, όπως και οι πιο «φρέσκιες» υποθέσεις των Χουλτ και Κουτρουμπή, με τους οποίους αναζητείται φόρμουλα για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Ταυτόχρονα, ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, θα αναχωρήσει μέσα στην εβδομάδα για το εξωτερικό με διπλή αποστολή. Αρχικά για δύο υποθέσεις που έχουν φτάσει στη FIFA, το δανεισμό του Εμποκού από την Κιέβο και το ποσοστό του Αμβούργου από την πώληση του Μπεργκ στην Αλ Αΐν, αλλά και για αγωνιστικά ζητήματα. Αυτά αφορούν στην απόκτηση φορ (με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες στην ΠΑΕ και την αδυναμία να δοθούν χρήματα για αγορά ή για προκαταβολή σε ποδοσφαιριστή), αλλά και σε κάποιες πωλήσεις. Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός ψάχνει τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ από πωλήσεις παικτών του μέσα στο Γενάρη.
Φυσικά κανείς δεν αμελεί και τις μάχες εντός γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός μέσα στις επόμενες 35 μέρες αντιμετωπίζει πέντε ομάδες που είναι κοντά του στη βαθμολογία, Πλατανιά (εντός), Λεβαδειακό (εκτός), Κέρκυρα (εντός), Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός) και Παναιτωλικό (εντός), παιχνίδια στα οποία αν δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορεί ακόμη και να… μπλέξουν στην ουρά του πίνακα. Συν τοις άλλοις, την επόμενη εβδομάδα υπάρχει και η ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία, στην οποία θα προσπαθήσουν οι «πράσινοι» να σώσουν ό,τι σώζεται μετά τη συντριβή τους με 4-1 στο πρώτο ματς.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button