Αγροτικά

Μέχρι 15 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 3ο Διαγωνισμό Ποιότητας Ελαιολάδου IOOC KOTINOS

 

elaiolado4-flynews


Η νέα εσοδεία ελαιολάδου 2017/18 ξεκίνησε σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές της χώρας και η υπόθεση της ποιότητας βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η προοπτική και των μέλλον του ελληνικού ελαιολάδου εξαρτάται από τις επιδόσεις που θα παρουσιάσουμε σαν χώρα στην υπόθεση της ποιότητας του προϊόντος.

Η Επιστημονική Λέσχη Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό Ποιότητας IOOC KOTINOS 2018 προκειμένου να διεκδικήσουν ένα από τα Βραβεία του Διαγωνισμού που θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τις επαγγελματικές τους επιδιώξεις και στόχους. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Φεβρουαρίου 2018.

Ο Διαγωνισμός ΚΟΤΙΝΟS 2018 περιλαμβάνει βραβεία και διακρίσεις για τρεις κατηγορίες εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων, ήτοι:1. Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα ΠΟΠ-ΠΓΕ

2. Βιολογικά Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα

3, Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα (συμβατικής καλλιέργειας)

Η απονομή των βραβείων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης αφιερωμένης στην ποιότητα του ελαιολάδου, την οποία θα πραγματοποιήσει η «ΦΙΛΑΙΟΣ» την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων FOODEXPO GREECE 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Κανονισμό του Διαγωνισμού και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το site της ΦΙΛΑΙΟΣ στη διεύθυνση info@filaios.org Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση στο 210 3238856.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button