Χώρα

Μήνυμα για Πανελλαδικές Του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Δημήτρη Καφαντάρη

2Dimitris Kafantaris


 

Η αυριανή (σ.σ. σημερινή) έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των αποφοίτων Λυκείου στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σηματοδοτεί έναν ακόμη αγώνα των νέων μας στο στίβο των επιδιώξεων για ένα καλύτερο αύριο.

Οι μαθητές του Δήμου Πύλου – Νέστορος αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία ότι ξέρουν να βάζουν στόχους αξιώσεων και να αγωνίζονται για να τους πετύχουν, ακόμη κι αν και δεν έχουν πάντα τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που τους αξίζουν. Ακόμη κι αν το  ελλειμματικό σε σχεδιασμό, οργάνωση και μέσα εκπαιδευτικό μας σύστημα καθιστά τη μάθηση αγώνα μετ’ εμποδίων. Οι μαθητές μας ξέρουν να διεκδικούν, να πετυχαίνουν και να διακρίνονται εντός και εκτός των ορίων που θέτει το υπό συνεχή δοκιμή σύστημα της εκπαίδευσής μας. Ξέρουν να προσπαθούν και να επιμένουν. Να ονειρεύονται και να υπερασπίζονται τα όνειρά τους.

Η σκέψη μας αλλά και οι ελπίδες μας βρίσκονται στον αγώνα που διεξάγουν για να κερδίσουν τη δική τους θέση και συμμετοχή στο επιστημονικό, εργασιακό και πολιτιστικό μας γίγνεσθαι, προσφέροντας τις δυνάμεις τους για την καταξίωση του τόπου και της χώρας μας.

Εύχομαι στους μαθητές μας καλή δύναμη και επιτυχία και τους διαβεβαιώνω ότι ο Δήμος μας κι εγώ προσωπικά θα έχουμε πάντα ανοιχτές τις πόρτες για τους ίδιους, τις αγωνίες και τα όνειρα τους.

Εύχομαι στα παιδιά μας καλή δύναμη, πολλή ψυχραιμία και καλή επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button