Ελλάδα

Μίλησε το 19χρονο μοντέλο: Αυτοί μου έδωσαν την κοκαΐνη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του 19χρονου μοντέλου από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ κατηγορούμενη για μεταφορά μεγάλης ποσότητα ναρκωτικών.

Μετά από τρεις μήνες εγκλεισμού στη φυλακή, η κοπέλα αποκάλυψε τα ονόματα των δύο Ρουμάνων που την έμπλεξαν στο κύκλωμα: ο Πέτρος και ο πατέρας του Νίκος που τη συνόδευσαν έως την Αιθιοπία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, ο Πέτρος φαίνεται να είναι πρόσωπο – «κλειδί» στην υπόθεση.

«Ο 28χρονος ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών», αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στον ΑΝΤ1 και τονίζουν ότι όσοι ξέρουν ότι τους «έδωσε» δεν θα αφήσουν σε ησυχία την οικογένεια της κοπέλας.

Μετά την ανακοίνωση της σύλληψης της Ελληνίδας στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, ο νεαρός Ρουμάνος εξαφανίστηκε από τη Μυτιλήνη, αφού πρώτα έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στα social media.

Ένα μήνυμα όμως που είχε στείλει σε ανάρτηση της Ειρήνης στις 19 Οκτωβρίου, λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή τους για Αιθιοπία, τον προδίδει.

Θέλοντας να σχολιάσει μια φωτογραφία της θα γράψει στα Αγγλικά, «είναι από το… Χονγκ Κόνγκ;». Εκείνη, σκωπτικά, θα απαντήσει «made in China», για να καταλήξει ο άνδρας από την Ρουμανία: «Ειρήνη ή Χονγκ Κόνγκ ή Τόκιο», με πολλούς να υποστηρίζουν ότι συνθηματικά της έδινε το νέο δρομολόγιο ταξιδιού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button