ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Μαγική ατμόσφαιρα στο «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία από τη Χορωδία Rosarte [εικόνες – βίντεο]

Με την πολυβραβευμένη παιδική χορωδία Rosarte υποδέχθηκε το 2018 ο Δήμος Τριφυλίας στην μεγάλη συναυλία που δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία.

Η παιδική χορωδία Rosarte παρουσίασε ένα πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα και γνωστά τραγούδια από την Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού που βρέθηκε στην εκδήλωση.

 

Στην συναυλία συμμετείχαν 70 παιδιά και έφηβοι υπό τη διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα και στο πιάνο η Tζένη Σουλκούκη..

 

 

Η ROSARTE ARTE έχει χαράξει μία σπουδαία πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Είναι η μόνη ελληνική χορωδία που έχει κερδίσει δύο φορές χρυσό μετάλλιο από Ολυμπιάδες Χορωδιών ( GRAZ / Austria 2008 & RIGA/Latvia 2014)και συνεργάζεται τακτικά, μεταξύ άλλων, σε συναυλίες με όλες τις συμφωνικές ορχήστρες και τις επαγγελματικές χορωδίες της χώρας μας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν η πρώην Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Πηνειώ Βασιλοπούλου για την κοινωνική της προσφορά και ο Παραολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας κ. Θεόδωρος Αλεξάς, καταγόμενος από τα Φιλιατρά.

 



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button