Τοπικά Νέα

«Μαλλιά-κουβάρια» έγιναν στο Δ.Σ. Τριφυλίας Κουτρουμπής με Καλκαβούρα – Κατσίβελα με αφορμή τα αραγμένα γκρέιντερ!

ΚΟΥΡΟΥΜΠΗΣ-ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ


Άγριες “ξιφομαχίες” προκλήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δ,Σ. Τριφυλίας μεταξύ του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης κ. Κουτρουμπή και του Προέδρου κ. Καλκαβούρα με αφορμή….την στασιμότητα των γκρέιντερ την ώρα που ο Δήμος προβάλλει έργα οδοστρωσίας στην Δ.Ε. Αετού.

Αρχικά ο κ. Κουτρουμπής υποστήριξε ότι όσα διατύπωσε ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αετού κ. Μερκούρης είναι ανακριβή σχετικά με τα έργα, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να “ακούμε ψέμματα την ώρα που η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί στα χωριά”. Ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ του συμβούλου της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας με τον Πρόεδρο του Σώματος κ. Καλκαβούρα όπου ο τελευταίος ζήτησε από τον σύμβουλο να “σέβεται την αίθουσα και τους παρόντες”. Ο κ. Κουτρουμπής συνέχισε λέγοντας ότι “δεν μπορώ να ακούμε εδώ μέσα ψέμματα, ούτε να κοροιδεύουμε τον κόσμο και να είμαστε θέατρο σκιών” ενώ πρόσθεσε ότι “η πραγματικότητα σε συγκεκριμένα κοινοτικά διαμερίσματα είναι τελείως διαφορετική από την ωραία εικόνα που παρουσιάζουν στην αίθουσα”.
Πυροσβεστικά πάντως εκφράστηκε για το θέμα ο Δήμαρχος κ. Κατσίβελας σημειώνοντας ότι “όταν θα λέμε ότι οι δρόμοι θα έχουν επιτέλους άσφαλτο τότε θα μπορούμε να πούμε ότι το θέμα τελείωσε, αλλά μήπως ξέρετε καμμία διαδικασία σε άλλο Δήμο που να γίνεται διαφορετικά με την εικόνα των μηχανημάτων έργων οπότε αν δεν ξέρετε που βρίσκονται τα μηχανήματα μπορείτε να λέτε ότι θέλετε”.

Ο κ. Κουτρουμπής απάντησε ότι “έχει φωτογραφίες με το γκρέιντερ του Δήμου που είναι αραγμένο ένα μήνα στο Σιδηρόκαστρο οπότε ο Δήμαρχος απαντά μόνο σε όσα του λένε και όχι σε όσα γνωρίζει πραγματικά”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button