Ελλάδα

Μαρτυρία σοκ για την νεκρή στη Συγγρού: Προσπάθησε δύο φορές να περάσει τον δρόμο

Η εικόνα της γυναίκας που μέσα σε δευτερόλεπτα έγινε «κομμάτια» μπροστά στα μάτια της, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη της.

Το ματωμένο σκηνικό της Συγγρού με την 36χρονη που τα ξημερώματα της Πέμπτης χτυπήθηκε δύο φορές από αυτοκίνητα μέχρι τελικά να αφήσει την τελευταία της πνοή διαμελισμένη μπροστά στα μάτια διερχόμενων και αστυνομικών δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ.

Η τραγουδίστρια Γιολάντα Δαναού, που την ώρα του μακάβριου συμβάντος βρισκόταν σε νυχτερινό κατάστημα της Συγγρού στο σημείο μιλώντας στο protothema.gr κάνει και μια αποκάλυψη.

Η 36χρονη Ρουμάνα λίγα λεπτά νωρίτερα από το τελειωτικό χτύπημα προσπάθησε και πάλι να περάσει τη Συγγρού και χτυπήθηκε ελαφρά από αυτοκίνητο. Μάλιστα όπως λέει, η γυναίκα ξέφυγε της προσοχής των αστυνομικών και του ασθενοφόρου και «βούτηξε» στο δρόμο με αποτέλεσμα να χτυπηθεί και δεύτερη φορά και να διαμελιστεί.

«Η κοπέλα, την πρώτη φορά που χτυπήθηκε ίσως και να είχε σωθεί. Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο και περιπολικό. Όμως ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Σαν να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Ξαφνικά ξέφυγε από τους αστυνομικούς και πετάχτηκε στο δρόμο. Σαν να ήθελε να αυτοκτονήσει. Πέρασε ένα αυτοκίνητο και τη διαμέλισε. Την είδα νεκρή. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ» περιγράφει στο protothema.gr η κυρία Δαναού.

Η τραγουδίστρια που βρισκόταν στο σημείο λέει πως ξεκίνησαν όλα. «Βρισκόμουν εκεί κοντά με μια παρέα φίλων καλλιτεχνών. Καθόμασταν στο προαύλιο νυχτερινού καταστήματος όταν είδαμε ένα περιπολικό να βρίσκεται εκεί. Ξαφνικά, ακούγεται ένας δυνατός ήχος και κάτι σαν σύρσιμο και δυνατές φωνές.

Τρέξαμε να δούμε τι είχε συμβεί και ήταν η κοπέλα διαμελισμένη. Κάποιοι φώναζαν στους αστυνομικούς ότι μπορεί να είχε σωθεί. Παρά το σοκ προσπαθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και άρχισα να ρωτάω τι είχε προηγηθεί γιατί έχω σπουδάσει δημοσιογραφία και ήθελα να συγκεντρώσω στοιχεία για την υπόθεση. Κάποιοι που είδαν από την αρχή το σκηνικό, είπαν ότι η κοπέλα ήταν σε άσχημη κατάσταση. Σαν να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ και έδειχνε να θέλει να αυτοκτονήσει. Την πρώτη φορά που προσπάθησε να περάσει τη λεωφόρο την χτύπησε ελαφρά αυτοκίνητο. Στο σημείο έφθασε η Αστυνομία και ασθενοφόρο.

Όμως δεν πρόλαβαν να την πάνε στο νοσοκομείο» περιγράφει η κυρία Δαναού και συμπληρώνει «Είπαν στους αστυνομικούς «παιδιά η κοπέλα δεν είναι καλά. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει». Και μου είπαν οι αυτόπτες ότι λίγα λεπτά αργότερα η γυναίκα τους ξεφεύγει , τρέχει ξανά προς τη Συγγρού και την διαμελίζει το αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί είχαν πάθει σοκ. Είχαν παγώσει . Τα πρόσωπα τους είχαν κερώσει. Όλα όσα συνέβησαν μαζί με τα στοιχεία και τα τηλέφωνα αυτοπτών μαρτύρων τα έχει καταθέσει ένας μουσικός από την παρέα μου στην Τροχαία Καλλιθέας».

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button