Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα

1b07f000ec08b74f95567f8737daf3ef_XL


ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ
Με το μήνυμα ότι «δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε» και «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση και πορεία το πρωί στην Καλαμάτα, κατά των νέων μέτρων που ψηφίζονται στη Βουλή, στο πλαίσιο της καινούργιας συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές…

PAME-SYNTAXIOUXOI-17-05-17.jpgΤην κεντρική ομιλία κατά την απεργιακή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία 23ης Μάρτη, έκανε ο Γιάννης Λαγογιάννης, από το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα, ενώ προηγουμένως χαιρέτησε ο Χρήστος Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου, που υπογράμμισε ότι εργάτες και αγρότες πρέπει να έχουν κοινή δράση γιατί αποτελούν τον κοινό στόχο της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται.
Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης, στην οποία συμμετείχαν και αγροτικά αυτοκίνητα από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Μεσσήνης.
PAME-SYGKENTROSH-17-05-17.jpg

LAGOGIANNHS-GIANNHS-17-05-17.jpg
Γιάννης Λαγογιάννης

PAME-APERGIAKH-SYGKENTROSH-17-05-17.jpg

THEODORAKOPOULOS-XRHSTOS-17-05-17.jpg
Χρήστος Θεοδωρακόπουλος

kalamatajournal.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button