Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Μεγάλη περιπέτεια για οδηγό στα Φιλιατρά που έπεσε σε λακκούβα! [εικόνες]

126


Επώνυμη καταγγελία οδηγου Ι.Χ. – Έπεσε σε λακκούβα “κρατήρα” και έσπασε το καρτερ!

Θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι πολύ χειρότερο στην περίπτωση του Θεόδωρου Τσιρίκου στα Φιλατρά που χθες το πρωί έπεσε με το όχημά του σε μία τεράστια λακκούβα μέσα στην πόλη των Φιλιατρών με συνέπεια να σπάσει το κάρτερ του αυτοκινήτου.

Το περιστατικό έγινε χθες στις 10 περίπου το πρωί όταν ο οδηγός του ΙΧ αυτοκίνητου, μάρκας Audi A3, είχε την ατυχία να πέσει στον “κρατήρα” ο οποίος θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Το συγκεκριμένο και άκρως επικίνδυνο για τους οδηγούς σημείο βρίσκεται στην οδό Πασχαλιωτού, η οποία αποτελεί προέκταση της κεντρικής οδού Ηρώων Πολυτεχνειού, λίγο μετά την Τράπεζα Πειραιώς.

Ο οδηγός δεν πρόλαβε να κάνει απολύτως τίποτα. Το μόνο που αντίκρισε όταν βγήκε από το όχημά του ήταν το σπασμένο κάρτερ του αυτοκίνητου και όπως δηλώνει, αγανακτισμένος, η ζημιά είναι μεγάλη.

Ο κ. Τσιρίκος μιλώντας στο gargalianoionline ανέφερε πως η πόλη των Φιλιατρών είναι γεμάτη λακκούβες, τονίζοντας το γεγονός πως όπου γίνεται κάποιο έργο και σκάβουν τον δρόμο, έπειτα «ξεχνούν» να κλείσουν τις τρύπες με αποτέλεσμα πολλά σημεία να είναι επικίνδυνα! Ο κ. Τσιρίκος, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει αποζημίωση από το δήμο Τριφυλίας, σήμερα το πρωί επισκέφθηκε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά του. Εκεί τον ενημέρωσαν πως θα πρέπει να περάσει από τα γραφεία της ΔΕΥΑΤ καθώς πρόκειται για εργασίες που έγιναν στο συγκεκριμένο σημείο από συνεργεία της ΔΕΥΑΤ.

1

2

3

4

5

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button