Κόσμος

Μεθυσμένος πήρε ταξί από την Δανία και κατέληξε στη Νορβηγία!

Η απίστευτη πρωτοχρονιάτικη ιστορία ενός άντρα από το Όσλο της Νορβηγίας μονοπωλεί το ενδιαφέρον νορβηγικών αλλά και δανέζικων μέσων ενημέρωσης.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της αλλαγής του χρόνου στην πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη, όταν ένας Νορβηγός επισκεπτης μετά από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ αποφάσισε πως ήταν η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι του.

Όμως, αυτή του η απόφαση τον έβαλε σε μπελάδες διότι το σπίτι του απείχε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα, καθώς βρισκόταν στο Όσλο της Νορβηγίας, σχεδόν 3 χώρες μακριά.

Ο απτόητος, όμως, και μεθυσμένος επισκέπτης ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει και το έκανε πράξη.

Κάλεσε ένα ταξί και του ζήτησε να κάνουν την απόσταση των 6 ωρών, διασχίζοντας 3 κράτη (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία), ενώ μόλις έφτασαν στο Όσλο, ο μεθυσμένος άντρας αρνήθηκε να πληρώσει τον οδηγό για το πολύωρο ταξίδι του.

Για τη επίλυση του περιστατικού κλήθηκε η νορβηγική αστυνομία, η οποία αφού ανάγκασε τον άντρα να πληρώσει σχεδόν 18.000 κορώνες Νορβηγίας (περίπου 2.500 ευρώ) στον ταξιτζή, στη συνέχεια δημοσιοποίησε την υπόθεση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button