Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 34χρονος

Προθεσμία 48 ωρών προκειμένου να απολογηθεί πήρε 34χρονος από τον Άγιο Νικόλαο Μάνης, ο οποίος δολοφόνησε το θετό πατέρα του και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο με τη μητέρα του. Χθες το μεσημέρι ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας χωρίς συνήγορο υπεράσπισης.

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ο 34χρονος πήγε στο πατρικό του σπίτι κρατώντας ένα κουβά με πετρέλαιο και βενζίνη και περιέλουσε με αυτά τους δύο γονείς του. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά στον παραπληγικό πατέρα του ο οποίος κατέληξε και προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη μητέρα του, η οποία με τη βοήθεια συγγενών της που βρίσκονταν στο σπίτι κατάφερε να ξεφύγει.

Ως έναν ήσυχο άνθρωπο και πολύ αγαπητό περιγράφουν οι συγχωριανοί του τον 34χρονο, ενώ σημειώνουν πως τίποτα δεν προμήνυε μία τέτοια ενέργεια από τη μεριά του. «Συμμετείχε στη ζωή του χωριού χωρίς κάποιο πρόβλημα και μάλιστα διατηρούσε και μια μικρή επιχείρηση κάνοντας διανομές. Βοηθούσε τους ηλικιωμένους πηγαίνοντας τα φάρμακά τους πάντα με προθυμία και ήταν πάντα καλός με τους συγχωριανού του. Είμαστε συγκλονισμένοι και είναι έκπληξη για όλους μας αυτό που συνέβη», δήλωσε στην ΕΡΤ Καλαμάτας ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου «Γαία» της Μάνης, Κώστας Ξυδέας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button