Τοπικά Νέα

Βατερλό στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας για την Αντιπολίτευση

Για πρώτη φορά δόθηκε η ευκαιρία στην αντιπολίτευση, με τις ψήφους της, να «μπλοκάρει» θέμα στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας… ωστόσο με ψήφους των επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και της δεύτερης ελάσσονος μειοψηφίας το θέμα «πέρασε» κατά πλειοψηφία!

Ένα σουρεάλ σκηνικό έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας όταν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης, το οποίο αφορούσε την έγκριση πρακτικού αξιολόγησης οικονομικών προσφορών Τραπεζών προς τον Δήμο Τριφυλίας για την τήρηση των χρηματικών του διαθεσίμων. Πιο συγκεκριμένα, το κλίμα φάνηκε ότι ήταν αρνητικό για την συμπολίτευση εξ αρχής καθώς οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης Βασίλης Παπαθεοδοσίου, Τάσος Πούλος και Δημήτρης Σαρμαντζής στις τοποθετήσεις τους ήταν αντίθετοι με την πρόταση της επιτροπής (μάλιστα οι δύο πρώτοι καταψήφισαν την πρόταση, ενώ ο τρίτος ψήφισε λευκό).

Από την συνεδρίαση απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης Γιάννης Αδρακτάς, Τάσος Αδρακτάς, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, Τάκης Τσίγκανος και Μαρία Πανουσιοπούλου, ενώ η αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννα Κωνσταντέλου λόγω κολλήματος δεν μπορούσε να συμμετάσχει στην ψηφοφορία. Αυτό έδινε την ευκαιρία στην αντιπολίτευση να μπλοκάρει την απόφαση και να επιφέρει ένα καίριο πολιτικό πλήγμα στην συμπολίτευση, καθώς τα «κουκιά» εκείνη την στιγμή «έγερναν» υπέρ της αντιπολίτευσης… όμως με ψήφους της αντιπολίτευσής, από τους Στάθη Ανδρινόπουλο, Σωτήρη Μπακούρο και Σαράντο Κουκούμη το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (κατά ψήφισαν από την αντιπολίτευση οι, Δημήτρης Κουτσούλης, Ιωάννα Μαραβελή και Λευκό ο Αλέκος Κουτρουμπής).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button