Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Με επιτυχία η παράσταση οι «Κυρίες της αυλής» από το Θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου [εικόνες]

 

FB_IMG_1501601469959


Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 31 Ιουλίου 2017 η θεατρική παράσταση, οι «Κυρίες της αυλής», από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου σε σκηνοθεσία Κώστα Κλάγκου, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου στις 9.30 μ.μ.

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν χθες μια μοναδική παράσταση και καταχειροκροτήθηκαν. Η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι του Κώστα Κλάγκου, τα σκηνικά έφτιαξε ο Σπύρος Μίχαλος, η επιμέλεια κειμένου ήταν του Τάκη Κυριακόπουλου, η χορογραφία της Αννας Πέππα, οι ειδικές κατασκευές και η ζωγραφική του Φωκίωνα Κοκαλιάρη.

Παίζουν οι: Τάκης Κυριακόπουλος, Γεωργία Ζόμπολου, Δημήτρης Ζησιμόπουλος,    Χρήστος Καλογερόπουλος, Σταματίνα Τετόρου, Ευσταθία Καρδαρά, Δημήτρης Καραμπάτσος, Χρύσα Μαρίνη, Κωνσταντίνα Λίτσα, Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου, Ηλίας Ανδρινόπουλος, Κώστας Καλύβας, Γιώργος Νικολακόπουλος, Αιμιλία Καλύβα. Τραγούδι: Μπάμπης Κωνσταντακόπουλος.

Επόμενες παραστάσεις είναι στις 2 Αυγούστου στη Χώρα και στις 8 Αυγούστου στους Γαργαλιάνους.

Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ.

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

φωτό: από τη σελίδα Μουζάκι Τριφυλίας στο Facebook

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button