Τοπικά Νέα

Με επιτυχία η πρώτη αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοφύτου “Η Αγορέλιτσα” [εικόνες]

H εθελοντική αιμοδοσία είναι μία πράξη προσφοράς και κοινωνικής ευαισθησίας τη σημασία της οποίας έχουν συνειδητοποιήσει οι κάτοικοι του Αμπελόφυτου, με τη δημιουργία τράπεζας αίματος για πάσχοντες συνανθρώπους τους.

Λειτουργώντας πάνω σ’ αυτό το πνεύμα, ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοφυτου «Η Αγορέλιτσα» με τη συνδρομή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Κυπαρισσίας διοργάνωσε την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του συλλόγου την Κυριακή 18 Μαρτίου, με το εγχείρημα να κρίνεται απολύτως επιτυχημένο καθώς η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη!

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος σημειώνει τα εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κυπαρισσίας το οποίο είναι στελεχωμένο απο εξαιρετικούς ανθρώπους! Πρόθυμοι και ευγενικοί, δημιούργησαν μέσα σε λίγα λεπτά ένα πολύ ζεστό και ευχάριστο κλίμα. Πολλά μπράβο σε όλες και όλους για την προσέλευση τους, η συμμετοχή τους ήταν πολύ σημαντική! Ο εθελοντισμός στο μεγαλείο του! Θερμά συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν και στους αλλοεθνείς συγχωριανούς μας των οποίων η παρουσία υπήρξε εντυπωσιακή και δυναμική».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button