ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας [εικόνες]

ΔΕΝ έπεφτε..καρφίτσα στην λαμπρή ετήσια εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Στεφανής, παρουσία πλήθος φορέων της Τριφυλίας αλλά και των αρχών του τόπου όπου βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων σύλλογοι και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης.

Την πίτα για την νέα χρονιά ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριφυλίας-Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος ο οποίος ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη από το Θεό, σε όσους μόχθησαν οι κόποι τους να ευωδοθούν, με τον αγώνα των εμπορικού συλλόγου κατά συνέπεια να είναι ευλογημένος, λέγοντας ότι θα είναι πλούσια η ανταμοιβή των ευάρεστων προσπαθειών που υλοποιούνται.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαντάς ως εκπρόσωπος της περιφέρειας τόνισε ότι η νέα χρονιά δεν προμηνύεται ότι θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, εξηγώντας ότι οι έμποροι αποτελούν τους σύγχρονους ήρωες της κοινωνίας με καθημερινό μόχθο ώστε να είναι παραγωγικοί μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, λέγοντας ότι μπροστά στις συνεργασίες οφείλει να σταθεί η αυτοδιοίκηση με τους συλλόγους.

Ο αναπληρωτής Δημάρχου Τριφυλίας και αντιδήμαρχος Γιάννης Μερκούρης εξήρε την άριστη προσπάθεια που υλοποιεί ο εμπορικός σύλλογος της πόλης εκφράζοντας την δεδομένη συμπαράσταση του Δήμου στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο που κάνει ο σύλλογος.

Ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Φιλιατρών κ. Κώστας Σαρμαντζής δήλωσε την συμπαράστασή του στον αγώνα του εμπορικού κόσμου, καλώντας όλους τους φορείς να σταθούν συλλογικά δίπλα στο έργο της συμπόρευσης ώστε να επιλυθούν όλα τα προβλήματα. Χαιρετισμό απεύθυνε επίσης κατά την βράβευση ο εκπρόσωπος του Α.Τ. Τριφυλίας επιβραβεύοντας το έργο του εμπορικού συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Δημήτρης Αβδάλας, παρουσία του αντιπροέδρου κ. Μπούκαλη, του Γραμματέα κ. Τερζή και των μελών κα Κουρέτα, κο Άρη Παναγιωτόπουλο, Σπύρο Χηνόπουλο προχώρησαν στην βράβευση όλων των συλλόγων της πόλης σε μια αναγνώριση συλλογικής προσπάθειας για το καλύτερο του τόπου μας.

Παράλληλα τιμητικό έπαινο για την προσφορά τους στην πόλη έλαβαν οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης όπως ο Ιωάννης Μποζίκας για την πολυετή προσφορά του, ο δημοσιογράφος Ηλίας Γιαννόπουλος και ο σκηνοθέτης-παραγωγός Δημήτρης Ζογκόκης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button