Αθλητικά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα ο αγώνας 5χλμ κατά των ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών που εορτάζεται στις 26 Ιουνίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, του ΚΕΘΕΑ Κύτταρο (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και του Δήμου Καλαμάτας διοργάνωσαν σήμερα για 2η συνεχή χρονιά αγώνα δρόμου 5 χλμ. στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας και συμμετείχαν 243 άτομα.
Η εκκίνηση θα δόθηκε στις 7.30 μ.μ. από την στην Πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου έγινε και ο τερματισμός, μετά από δύο στροφές σε σηματοδοτημένη διαδρομή προς το Κάστρο της Καλαμάτας.
Το κόστος συμμετοχής ήταν τρία ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο ΚΕΘΕΑ Καλαμάτας.
Η διαδρομή ήταν 5.000 μέτρα (δύο στροφές των 2,5 χλμ.) με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία 23ης Μαρτίου.
Από πλευράς αποτελεσμάτων, που σε τέτοιες αγώνες έρχονται σε δεύτερη μοίρα στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η η Αλεξάνδρα Μακρυγιάννη, δεύτερη η Σταυρούλα Νικολούδη τρίτη η Πωλίνα Κ., η Βασιλική Μπάκα, η Ιωάννα Βασδέκη και η Χριστίνα Αρβανίτη.
Στους άντρες πρώτος τερμάτισε ο Ηλίας Νικολόπουλος, δεύτερος ο Δημήτρης Μποσίνης, τρίτος ο Γαβριήλ Μακρυδάκης και ακολούθησαν οι Δημήτρης Ρούτσης, Δημήτρης Πασσιάς και Αλέξανδρος Σταμούλος.

tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button