ΕκπαίδευσηΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Βιωματικό Σεμινάριο στα Φιλιατρά

viomatiko1


Ο  Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας, ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που πήραν μέρος στο  βιωματικό σεμινάριο στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, το Σάββατο, 01 -04-2017 για την ενίσχυση του έργου των εκπαιδευτικών με θέμα: «Η σπουδαιότητα της Τέχνης στην ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού – Το μοντέλο της Reggio Emilia».

Ευχαριστούμε θερμά την εμψυχώτρια του σεμιναρίου, κ. Έλενα Καραγιάννη και  το Διευθυντή του 2ου Δημ. Σχ. Φιλιατρών, κ. Μάριο Νεοφύτου, για την άψογη  φιλοξενία και παραχώρηση χρήσης της υλικοτεχνικής υποδομής του Σχολείου του. Ιδιαίτερα τιμητική για μας ήταν η παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας, κ. Οικονομόπουλου Δημήτρη, όπως και η ενεργή συμμετοχή του στις δημιουργικές δραστηριότητες του βιωματικού σεμιναρίου.

Η επιτυχία αυτής της συνδιοργάνωσης από το Γραφείο της Σχολικής Συμβούλου Δημοτικής Εκπαίδευσης, κ. Σιούτη Θεοφανείας, το Γραφείο της Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής, κ. Σαραντοπούλου  Στυλιανής,  τη Διεύθυνση Π.Ε. Μεσσηνίας και το  Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τριφυλίας μας δίνει δύναμη και αφήνει παρακαταθήκη για επόμενες δράσεις του Συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button