ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Με επιτυχία στέφθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας [εικόνες]

 

1


Το Λύκειο Κυπαρισσίας, στα πλαίσια “το σχολείο ανοικτό στην κοινωνία” διοργάνωσε μουσικοχορευτική βραδιά στον προαύλιο σχολικό χώρο.

Θεσμός που ενώνει και δυναμώνει τη σχέση της σχολικής κοινότητας και της κοινωνίας έχει καταστεί στην Κυπαρισσία η μουσικοχορευτική εκδήλωση της Γ’ Γενικού Λυκείου, που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στο χώρο του σχολείου! Μαθητές, καθηγητές, γονείς, φίλοι, όλοι μαζί, μια παρέα, το βράδυ του Σαββάτου γλέντησαν με την ψυχή τους και διασκέδασαν αφάνταστα! Η ατμόσφαιρα στο σχολείο ήταν ζεστή και γιορτινή! Χαμόγελα, πειράγματα, ευχάριστη διάθεση και όλοι μαζί, μια καλή, χαρούμενη, όμορφη και μεγάλη παρέα και οικογένεια!

Παρόντες ήταν η Διεύθυνση του σχολείου, εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς, ο Δήμαρχος κ. Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσίγγανος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης – Αθλητισμού κ. Τσαλαμανδρής, η Πρόεδρος της Δ.Ε. Κυπαρισσίας κ. Αλεξοπούλου κ.ά.

2

3

4

5

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button