ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Με πολλά χαμόγελα και συγκίνηση η βράβευση των επιτυχόντων ΑΕΙ και ΑΤΕΙ στην Τριφυλία [εικόνες – βίντεο]

Τους επιτυχόντες μαθητές της περσινής σχολικής χρονιάς που κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, βράβευσε σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου ο Δήμος Τριφυλίας. Η σεμνή τελετή διεξήχθη στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία.

Μαθήτριες και μαθητές όλο χαμόγελα για την επιτυχία τους, εκπαιδευτικοί χαρούμενοι και γονείς και συγγενείς συγκινημένοι, με την ατμόσφαιρα να πλημμυρίζει συναισθήματα.
Η έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.
Συγχαρητήρια, επαίνους και ευχές έδωσαν στους επιτυχόντες ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ενώ η εκδήλωση ξεκίνησε με εισαγωγή της δημοτικής υπαλλήλου στο Αυτοτελές Γραφείο Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής, Σοφίας Αλεξανδροπούλου, η οποία είχε και το συντονισμό. Για την επιτυχία των παιδιών μίλησε η εκπαιδευτικός Μαρίκα Καραμπά.
Σε ότι αφορά τις βραβεύσεις το 1ο βραβείο πήρε ο Ιωάννης Κωσταντόπουλος από το ΓΕΛ Κυπαρισσίας μαζί με τον χρηματικό ποσό που κατέθεσε ο Βασίλειος Δημητρόπουλος από το Γλυκορίζι ως επιβράβευση στον μαθητή σε τραπεζικό του λογαριασμό, με την βράβευση της πλακέτας να κάνει ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας. Το 2ο βραβείο με πλακέτα απονεμήθηκε στον Βασίλη Αποστολόπουλο από το Λύκειο Φιλιατρών με χρηματικό έπαθλο που προσέφερε ο Δημήτρης Αβδάλας, Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας, εις μνήμη της γυναίκας του Μάρθα την οποία έκανε ο Δήμαρχος Τριφυλίας. Τέλος το 3ο βραβείο πήρε ο Γεώργιος Παναγόπουλο από το ΓΕΛ Κυπαρισσίας το οποίο απέδωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Καλκαβούρας.
Βραβεύσεις σε μαθητές των Λυκείων Κυπαρισσίας, Δωρίου, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας έκαναν στην συνέχεια ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Στάθης Ανδρινόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Κατσούλας και Γιάννης Μερκούρης, Γιώργος Τσακανίκας, ο κ.Αναστάσιος Τσαλαμανδρής, Αναστάσιος Αδρακτάς από το Δήμο, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φιλιατρών κ. Καναλουπίτης και η πρόεδρος της Τ.Κ. Κυπαρισσίας κα Αλεξοπούλου, η κοινοτική σύμβουλος κα Τζαβέλλα, ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ κ. Δημήτρης Δράκος, ο υποδιευθυντής του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας, ο Διοικητικός διευθυντής του Νοσοκομείου Θεόδωρος Ντέντες, όπως και ο πρώην Αντιδήμαρχος και συγγραφέας Δημήτρης Στρατικόπουλος.

 

Δείτε βίντεο:

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button